Expertize constructii Iasi

Proiecte PAC si proiecte PTh si proiecte DE si proiecte PUZ si si proiecte PUZ si proiecte PAD si proiecte constructii si proiecte de rezistenta si proiecte scoli si proiecte blocuri si proiecte cartiere de vile si proiecte cartiere de blocuri.

Servicii

PROIECTARE, EXPERTIZARE si VERIFICARI DE PROIECTE pentru constructii din metal, beton si lemn in domeniul constructiilor civile, industriale, agrozootehnice, telecomunicatii, energetice, edilitare si de gospodarire comuna, miniere, instalatii de ridicat, transport pe cablu.
Geografic
Expertiza hale, expertiza metal, expert tehnic, expert verificator
EXPERTIZA TEHNICA este o analiza privind verificarea rezistentei si stabilitatii unei constructii din beton, zidarie, lemn (cerinta A1) si din metal (cerinta A2).

Expertiza tehnica este solicitata in momentul interventiei asupra structurii unei constructii existente (fundatii, pereti, plansee, acoperis) sau in timpul executiei unei constructii noi fara autorizatie de constructie sau fara convocarea comisiei pentru faze determinante sau procese verbale pentru lucrari ascunse.

Documente necesare eleborarii expertizei :
-    Documentatia tehnica dupa care s-a executat constructia ce urmeaza a fi expertizata sau releveu (masuratori), fotografii si incercari pe materialele din care este facuta constructia;
Servicii
2002-2009 Aldea Design Corporation. All rights reserved.
We make it real
You have a dream ...
Home                Servicii                Galerie                Despre                Contact                Politica de confidentialitate