Verificare constructii Iasi

Arhitecti si ingineri si proiectanti si planse si desene tehnice si structuri metalice si structuri din beton si structuri de zidarie portanta de caramida si structuri din lemn si structuri pe cadre din beton armat si structuri cladiri.

Descrierea firmei

Firma S.C. Geografic S.R.L. a luat fiinta in anul 2000, avand trei domenii principale de activitate :
1.    Proiectare, Expertizare si Verificare Proiecte pentru constructii din metal, beton si lemn in domeniul constructiilor civile, industriale, agrozootehnice, telecomunicatii, energetice, edilitare si de gospodărire comuna, miniere, instalatii de ridicat, transport pe cablu ;
2.    Turism si activitati de asistenta turistica ;
3.    Serviciu de evidenta contabila.

Evolutia in timp a firmei : datorita seriozitatii si profesionalismului de care am dat dovada,  firma s-a impus pe piata companiilor de proiectare urmand o linie ascendenta prin cresterea numarului de lucrari si in primul rand prin lucrari de o mai mare amploare si importanta bucurandu-se deasemenea si de o marire a colectivului.

Ceea ce ne-a facut cunoscuti a fost fapul ca noi realizam visul fiecaruia cu minimul de materiale si cu cele mai noi tehnologii, astfel incat beneficiarii sa nu plateasca in plus cantitati mai mari de materiale, care unii proiectanti le pun doar asa "lasa ca e mai bine mai mult decat mai putin", ci noi calculam astfel incat sa fie suficient numai cat are el nevoie. Astfel beneficiarul este multumit ca are constructia care si-o visa, ca i-au ajuns si banii (ba uneori isi mai permite si unele elemente noi, care initial le considera ca lucruri ce "depasesc bugetul") si a facut si economie. Toate acestea nu fac altceva decat sa ne faca pe noi sa ne simtim bine cand vedem ca pe fruntea beneficiarului dispar ridurile, ca ochii ii sclipesc de multumire, iar zambetul isi reia locul lui firesc, in coltul gurii.

"Lucrari reprezentative" e un termen care e greu de precizat, deoarece fiecare lucrare a avut importanta ei, atat pentru beneficiar cat si pentru noi. Dintre lucrarile mai mari ar fi cele efectuate catre firme precum :
.... si astea sunt doar cateva din lucrarile de amploare pe care noi le-am proiectat, dar toate lucrarile au "marimea" si importanta lor, asa ca imi este foarte greu sa le enumar pe toate acum ....
Geografic
Despre
Expertiza cladire, expertiza case, expertiza vile, expertiza constructii
2002-2009 Aldea Design Corporation. All rights reserved.
We make it real
You have a dream ...
Home                Servicii                Despre                Contact                Politica de confidentialitate